WOMÁS (magasnyomású) lefolyó és csatornatisztítás.


Hogy mi az a WOMA? A WOMA egy speciális magas nyomású berendezés, amely mint egy gőzborotva teljes átmérőben tisztítja a csövek felületét. Egy tömlővel tartályra, vagy hálózati vízre csatlakoztatva villany, vagy robbanó motorral hajtott szivattyú átalakítja a víznyomást 100-250 bárra, ez a magas bár nyomás az, ami leborotválja a szennyeződést a csőrendszerbe. A tömlő végére többféle WOMA fejet lehet csatlakoztatni, melyek végén különböző elrendezésű lyukakon keresztül jön magas nyomással a víz.

WOMA fejek

woma fej 1 woma fej 2 A képen látható lyukakon keresztül távozó nagy nyomással távoz víz borotválja le a szennyeződést a cső faláról.

Mobil WOMA

woma A mobil WOMA berendezések előnye, hogy bárhova oda lehet vinni, biztonsággal alkalmazható irodák, családi házak, vendéglátó egységek, társasházaknál egyaránt. A WOMÁS csatornatisztítást legtöbb esetben külső aknából, vagy tisztító nyíláson keresztül alkalmazzuk leginkább. Ennek egyszerű oka az, hogy amíg a dugulás fennáll, a nagy mennyiségű víz visszafelé folyik. Ritka esetekben, ha a szakember úgy ítéli meg nagy körültekintéssel megfelelő WOMA fejjel és nyomással lakáson belül is előfordul a magasnyomású gép használata. Ez a profi berendezés, számos nehezen megoldható dugulásnál sikerrel jár, valamint nagyátmérőjű csöveknél is eredményesen használható. A gépi spirállal ellentétben a magasnyomású berendezés, teljesen megtisztítja a csőhálózatot, így nem marad a csőfalán szennyeződés így hosszabb távú megoldást jelent a dugulásoknál, mert egy tiszta csőfelületen sokkal később tapad ismételten meg a zsíros, vízkövek, vagy más egyéb szennyeződés.

Zárt rendszerű esővíz elvezető csatorna tisztítása WOMÁVAL. Tiszta, eredményes profi munka!