Duguláselhárítási Budapest:


Szakszerű duguláselhárítás Budapesten

Eldugult a lefolyó rendszere és már nem tudja házilag megoldani a problémát? Hívjon minket bizalommal a +3630 19-49-179 számon Bízza szakembereinkre és szakszerű eszközeinkre a duguláselhárítást Budapest összes kerületében!

Duguláselhárítás Budapesten szolgálatásaink:

Szolgáltatásaink Budapest egész területén: WC duguláselhárítás, Mosdó, zuhany tálca, és kád duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás, Csatorna duguláselhárítás, Fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás, Főcső duguláselhárítás, Szivattyúzás, Csőtörés, Teljes fürdőszoba karbantartás, Radiátor karbantartás, Sarokszelep bekötése, Vízvezeték szerelésSarokszelep, Csaptelep, Szifon, radiátor, Mosdó és Fürdőkád csere

Miért minket hívjon? Szaktudás és tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a duguláselhárítás terén! Nagyon sokat fejlődtünk és tapasztalatot gyűjtöttünk mindenféle ház és lefolyótípussal találkoztunk Budapest és környékén, amelyek alapján hatásosabban segíthetünk önnek is. Szakemberink vízvezetékszerelő és épületgépész szaktudással rendelkeznek és ez sokat segít a látszólag megoldhatatlan gondoknál!

Nap, mint nap a terepen

Budapest tele van régi épületekkel ezáltal öreg lefolyóvezetékekkel, amik nagy bosszúságok okoznak az embereknek. Ilyenkor jól jön szakembereink épületgépész tudása, ezáltal megelőzhető egy nagyobb probléma, akár csőtörés, ami már vezetékcserével jár. A mindennapokban is kialakulhat bármikor dugulás, valami eltömíti a lefolyót a folyamatos használattól. Érdemes minket hívni, mielőtt még nagyobb lesz a baj!
Figyelem Budapest ingyenes kiszállás!
Nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak 5%-os kedvezményt adunk, Budapest határain belül ingyenes a kiszállás éjjel-nappal! Minden eltömömődés egyedi, ezért egyedi árak vannak a problémától függően. Egészen más, ha 2 méteren belül dugult el a vezeték, vagy ha 12 méterre. Ezért érdemes megnézni az árakról szóló oldalunkat: duguláselhárítási árak
Mire készüljön?
Ha felhívnak a lehető leggyorsabban szállunk ki az adott helyszínre Budapest és környékén. Pár információ jól jöhet! Milyen az épület típusa? Mikortól áll fenn a dugulás? Mi dugult el? Próbálta-e megoldani és milyen sikerrel? Csak adja meg a címét és már indulunk is!