Csaptelep

Csaptelep csereA mindennapos használat során, a csaptelep elöregedik, meghibásodik, vagy egyszerűen korszerűtlenné válik, és eljön az idő a csaptelep cserének. Vannak ezermester férjek, akiknek ez nem okoz gondot, de sokunknak gondot okoz a megfelelő csaptelep kiválasztása és a csaptelep szakszerű cseréje. Érdemes vízszerelő szakemberre bízni csaptelep cserénket, hogy megkíméljük magunkat a nem várt plusz kiadásoktól esetleges ázástól.

Mosdó, mosogató,kád csaptelep cseréje:

Sok féle csaptelep van forgalomba, így egy igazi útvesztő lehet a csaptelep kiválasztása. A legbiztosabb, ha vízvezeték szakemberre bízza a csaptelep beszerzését, Ő garantáltan nem fog tévedni és időtálló jó minőségű csaptelepet szerel fel Önnek. A multikban kapható csábító áru csaptelepek sokak számára nagyon kedvezőek mind addig, míg ki nem derül, hogy szinte használhatatlanok, vagy nagyon rövid időn belül meghibásodnak. Különböző méretekben kaphatók, mind az egy karos, mind a tekerő csapos csaptelepek. Így a beszerelés lyuk átmérője változó, vagy például a fali csaptelepek felszerelési távolsága sem ugyan akkora. De egy jó vízvezeték szerelő mindent megold! Még is az a javaslatunk, hogy ha mód van rá a cserélendő csaptelep paramétereit figyelembe tartva válasszunk a csaptelepek között, hogy ne kelljen a fajanszot áttörni, átalakítókat használni, mert ugyebár az esztétika is nagyon fontos.

  • A csaptelep csere megkezdése előtt minden esetben el kell zárni a vízvezetéket!
  • A megfelelő szerszámokkal, óvatosan meglazítjuk, majd teljesen eltávolítjuk a csaptelepet.
  • Az új csaptelep méreteit ellenőrizve, és azt figyelembe véve felszereljük az új csaptelepet, ha szükséges átalakítókat használva szakszerűen stabilan rögzítjük, és kötjük be azt.
  • Érdemes ellenőrizni a csaptelep tömítéseit, alkatrészeit, hogy ne érjen meglepetés bennünket.
  • Típustól függően figyelnünk kell a hideg meleg víz bekötésének megfelelő helyére.
  • Végezetül a csaptelepet nyomás alá helyezve ellenőrizni kell, hogy megfelelően működik, nem csöpög, nem szivárog a csaptelep.


Csaptelep márkák:

Mofém csaptelep: Megfizethető magyar termék. Folyamatosan kapható, javíthatóság esetén az alkatrészek beszerzése könnyen megoldható. 5év garanciavállalás.
Mofém csaptelep

Kludi csaptelep: Hosszú élettartamú, és megbízható csaptelep. Drágább, mint a mofém, de sokkal nagyobb a választék, a csaptestek fémből készültek, nagy strapabírásúak, jó minőségű kerámia betéttel vannak ellátva. Szintén 5 év a garanciavállalás és 10 év az alkatrész utánpótlás.
Kludi csaptelep

Sagittarius csaptelep: 10 éve kapható ez a csaptelep Magyarországon megfizethető, és 6 év a szervizgaranciája.
Sagittarius csaptelep

Grohe, Hans Grohe csaptelep: Nemzetközileg elismert márka. Magas minőség és ár, cserében esztétikai szépség és biztonságos technológiájú csaptelep. A márkára jellemző, hogy nagy hangsúlyt fektet a modern dizájnra,moder küllem és akár gombnyomásra is működik. Hatalmas nagy választékot kínál. Víztakarékos, és forrázás védelemmel ellátott kiváló termék!
Grohe, Hans Grohe csaptelep

Csaptelep cserére fel!

Nem kell más hozzá csak egy jó szakember, és egy még jobb csaptelep!