Duguláselhárítási olcsón:


Duguláselhárítás olcsón. Lehetséges ez?

Mitévők legyünk, mikor megtörténik a baj és már az otthoni megoldások nem segítenek, nem használ a WC pumpa, a különböző vegyszerek, házi praktikák? Ilyenkor duguláselhárító szakembereket hívunk. Ez mindenkinek egy nyűg, egy váratlanul jött költség, amit ki kell adni és ilyenkor általában tévesen csak ár szerint választunk a lehetőségek közül, hogy ha már erre van szükség, legalább a duguláselhárítás olcsón menjen végbe. Azt tudnunk kell, hogy árak közel egyformák, mégis lehetséges több szempont is adott, ami alapján meg tudjuk kímélni a pénztárcánkat. Hogy mire is gondolok? Hívhatunk „kontárokat” akik látszólag olcsón megcsinálják a duguláselhárítást, legalábbis megpróbálják. Gyakran ez sem sikerül nekik, de az sem ritka hogy már másnap kénytelenek vagyunk újra hívni segítséget, ilyenkor már általában tanul az ember a hibájából és normális szakembert hív. De óvja meg magát egy plusz szolgáltatás kifizetésétől és hívjon elsőre minket. Szakemberink amellett, hogy 10 éves tapasztalattal rendelkeznek duguláselhárítás terén, emellett épületgépészek is. Így a lehető legkisebb felfordulással, esetleg bontással és maximális hatékonysággal tudnak segíteni önöknek. Minden speciális eszközzel és géppel rendelkezünk, amire szükség lehet a rengeteg féle és fajta duguláshoz, ezért szinte 100%, hogy tudunk segíteni önöknek.

Az sem mindegy, mint írtuk, hogy az ön által kiadott pénzért mit is kap cserébe. Egyáltalán nem mindegy, hogy az adott duguláselhárítás olcsón történik és az eltömődésen csak egy akkora lyukat fúrnak, ütnek, kaparnak, amin épphogy még aznap átfolyik a víz, de holnapra vagy rá pár napra újra eldugul. Másik lehetőségképpen mi is olcsón végezzük a duguláselhárítás minden aspektusát, viszont hosszú távú megoldást kínálunk. Ilyen helyzetekben a vezeték teljes keresztmetszetéből eltüntetjük lerakódott és eldugult szennyeződéseket, így hosszú ideig nem kell újra költeni szakemberekre.

A dugulás intő jelei és a megoldások

Ha kiáramló kellemetlen szagokat érzünk a lefolyóból, vagy a leengedett víz összegyűlik, és csak lassan folyik le, esetleg az egyik lefolyóban nagyobb mennyiségű vizet engedünk le, és a másik lefolyóban felbugyborékol, akkor figyeljünk ezekre a beszédes jelekre, ugyanis hamarosan dugulást fogunk tapasztalni. Próbáljuk kitisztítani vegyszerekkel, WC pumpával, mert ha létrejön a dugulás általában már szakemberre lesz szükség.

Persze a másikfajta dugulás, mikor előjelek nélkül egyik pillanatról a másikra máris eldugul az adott elvezető rendszer. Ilyenkor, ha kisebb eltömítődésről van szó, a házi praktikák beválhatnak, azonban a legtöbb esetben segítségre van szükségünk és szeretnénk találni hirtelen egy duguláselhárítás szakembert olcsón. Ha minket hív biztos lehet benne, hogy szakembereink hamar megtalálják a probléma forrását és költséghatékonyan megoldást biztosítanak, hogy önöknek ne okozzon még több bosszúságot a kellemetlen dugulás.

Az árak általában megegyeznek az olcsón duguláselhárítás szövegű weboldalakon leírtakkal. Van mégis olyan eset, hogy mire kész lettek a munkával hatalmas plusz költséggel találja szembe magát az ember. Ilyenkor a plusz méterek nyomják meg a végösszeget. Ugyanis sokkal többe kerül, ha 15 méter távolságban tömítődött el a csatornarendszer, mintha csak 2 méteren belül. Ezzel sajnos visszaélhetnek, és hiába lett olcsón feltüntetve a duguláselhárítás az adott oldalon van, hogy átverik az embert és méterben sokkal többet számolnak fel, mint ami a valóság. Ezért érdemes régen a szakmában lévő szakemberekre bízni minden esetben magunkat és nem kockáztatni. A mi 10 éves tapasztalatink során sajnos nem egy ilyen olcsón „elvégzett” duguláselhárítás után kellett kiszállnunk.

Milyen információkra van szükségünk és mit vállalunk?

Szükségünk lesz pár információra hívásakor, hogy kiérkezve mielőbb, a megfelelő eszközökkel megkezdődhet a duguláselhárítás olcsón, ezáltal is megtakarítva önnek pénzt és időt.

A legfontosabb, hogy mi az, ami eldugult? Teljesen másra lehet számítani például egy WC eltömődésénél, mint például egy mosogatóénál. Mindegyiknél más szakaszon lehetséges a dugulás, más lehetséges szennyeződések állhatnak a háttérben, és eltérőek a vezetékek átmérője is.

Nem utolsó szempont hogy mióta áll fenn a dugulás? Innen fogjuk tudni, hogy mekkora kárt okozhatott már a csatornarendszerben és mekkora a baj (mennyire ellenálló az eltömődött szennyeződés). Ha esetleg tudja, vagy van tippe, hogy mi okozhatta a dugulást, ezt is érdemes megosztania velünk. Esetleg próbálta megoldani a dugulást, mielőtt hívott minket? Ha igen mivel és milyen sikerrel?

Az ember nem gondolná elsőre, de fontos az is, hogy milyen típusú épületről van szó. Családi ház vagy panel, esetleg társasház vagy vendéglátó egység? Csak hívjon minket és ezekkel az információkkal, valamint szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal és speciális eszközeinkkel, gépeinkkel olcsón megússza a duguláselhárítás minden fajtáját.

Nem csak duguláselhárítással foglalkozunk, azon kívül, hogy mindennel megbirkózunk, ami eldugult, az alábbi szolgáltatások is igénybe vehetőek nálunk: gépi spirálozás, nagynyomású csatornatisztítás, ipari vákuumpumpálás, gépi spirálozás, esővíz és szennyvíz szivattyúzása, aknatakarítás, fertőtlenítés, gyökeres rendszer takarítása, víz és fűtés szerelés.

Összességében elmondható, hogy minden dugulás egyedi, változó, hogy milyen gépekre van szükség a probléma megoldásához, de ha olcsón keres duguláselhárítás szakembereket hívjon minket és a megadott információk alapján elmondjuk, mekkora összegre számíthat. Nálunk az év minden napján ingyenes a kiszállás Budapest egész területén. Továbbá a nyugdíjasoknak és a nagycsaládosoknak 5% kedvezményt biztosítunk. Este 8-tól reggel 8-ig egy éjszakai felárunk van, ami 5000 Ft, viszont ezen kívül sem ünnepnapokon sem hétvégén nem számolunk fel semmilyen plusz díjat, tehát nyugodtan hívhat bármikor az egész év alatt.