Hihetetlen duguláselhárító történet egy női ruháról!


Mitől hihetetlen? Jogos a kérdés, hisz a legtöbb ember manapság már semmin sem lepődik meg! Még is sokszor rácsodálkozunk az emberi butaságra, vagy a hanyagságra, főleg mikor problémás következményekkel találkozunk.

Egy csodálatos kellemes nyári éjszakán megcsörren a telefon. Egy színvonalas szórakozó hely vezetője kéri a segítségünket. Elmondja, a dugulás tüneteit, hogy a karbantartójuk nem tudja megoldani a problémát, hogy teltház van náluk és azonnali segítségre van szükség! Gyorsadat egyeztetés, öltözés és már úton is vagyok a sárga villogós "paripámmal", mint egy lovag, akinek ki kell szabadítania az éj leple alatt, a toronyba zárt királylányt. Jelen esetben a torony a nyilvános női WC, ahol el kell bánnom a lefolyó szörnyeteggel, hogy megszabadítsam a jó hírű szórakozó helyet ezen éjszaka átkától!

Na de vissza a valóságba, duguláselhárításra fel!


Bár mint a lovagoknak, nekünk dugulás elhárítóknak is vannak fegyvereik így ezeket használva már is a tettek mezejére léptem. Sokáig küzdöttem a dugulás fenevadjával, nem adta könnyen magát, sokáig ellenállt pedig rá szabadítottam leghűségesebb harcosomat, a csőgörényemet. Nagy küzdelem árán ezt a csatát is mi nyertük meg! De várjunk csak! Ez nem mese! Nem is vagyok lovag, és nincs is paripám! Dugulás elhárító a mesterségem és… igen ezen a varázslatos éjszakán hihetetlen álmom volt, ami még sem álom! Állok a spirálom végén, mellettem a szórakozóhely karbantartója, aki döbbenten halkan megszólal: -


Hát ez a női ruha, hogy került a WC lefolyóba?

Igen jól olvassa a dugulást ezen az éjszakán egy ruhadarab okozta, amire van elméletem, hogyan került a lefolyóba, hisz a szükség nagy Úr, kreatívan megoldotta a hölgy toalett papír híján a problémáját, nem kis gondot okozva a szórakozó helynek.

Duguláselhárítóként sok mesébe illó történettel, és rémtörténettel találkoztam. A dugulások nagy része rémálomként kezdődik az ügyfelek részéről, de happy end-ként végződik!