Legyen őszinte a dugulás elhárító mesterével!

Hogy miért feszegetjük eme témát cikkünkben? Akár hiszik, akár nem az Önök érdekében!
Az évek során, napi szinten találkozunk, olyan dugulásokkal, amelyeknél fontos információkat NEM, vagy másképp mondanak el az ügyfeleink. Természetesen nem kellemes és talán kínos, ha saját hibánkból történik a dugulás, de ha nem őszinte a mesterrel ez sok plusz költséggel is járhat Önnek! A plusz költség abból ered, hogy felesleges munkafolyamatokat végez el a mester, mire fény derül arra, hogy milyen eszközzel, és hogyan jobb célszerűen az adott dugulás ellen küzdeni. Azt pedig szeretném, ha tudná, hogy a munka végzés során világossá válik a szakember számára az eltitkolt vagy letagadott információ és a szembesítés pillanata sokkal kellemetlenebb, mint az őszinteség pillanata, főleg ha a szakember feltette a számára fontos kérdéseket.

A kérdés és a válasz:

A leggyakrabban azon kérdésünkre kapunk valótlan választ, hogy került e nem oda illő tárgy a lefolyóba, vagy dobnak e nedves törlő kendőt a WC-be? 90 % ban határozott „NEM” a válasz. Az évek és a rutin miatt fenntartásokkal fogadjuk e válaszokat, hisz sokszor futottunk bele olyan kínkeservesen elhárított dugulásba, aminek a hátterében hatalmas nedves törlőkendő „Kígyó”, vagy éppen nejlon zsák, felmos rongy, szivacs állt.
mit feleljek?


Fontos az igazság!

Nagyon fontos őszintén elmondani a dugulás elhárítás előtt, hogy próbálkoztak e valamilyen módon elhárítani Önök önállóan a dugulást. Itt a legfontosabb információ a lefolyó tisztító szerekkel kapcsolatosak. Ennek oka, hogy sajnálatos módon vannak forgalomban olyan lefolyó tisztító szerek, amelyek képesek gipszszerűen megkötni a dugulások mögött, amelynek eltávolítása csak bontással és szakaszos csőcserével oldhat meg. Ha birtokunkban van e szer használatával kapcsolatos információ, akkor az Ön pénztárcáját kíméljük meg a felesleges általános dugulás elhárítás költségétől, és célirányosan az érintett csőszakasz cseréjét végzi el a szakember. Sokszor dupla munka dupla pénz és idő így minden lényegtelennek tűnő információ az Ön, Önök érdekeit szolgálja!
többe kerűl
Ne feledjék, Önök döntenek, de ha megfogadja tanácsunk az őszinteség, a legrövidebb út a hatékony megoldáshoz, és mindig kifizetődőbb!