Cégünkről:

Duguláselhárítás cég logo
  • HÍVJA CSAPATUNKAT…!
  • Ha hosszú távú megoldást szeretne!
  • Ha dugulását senki nem tudta megoldani!
  • Ha fontos a kedvező ár!
  • Ha gyors azonnali megoldásra van szüksége!
  • Ha a legjobb szakembereket keresi!
  • Ha sűrűn visszatérő dugulására még eddig nem talált hatékony megoldást!
Cégünk, arra törekszik, hogy felbontás nélkül oldja meg Önnél a dugulásokat. Szakmai tapasztalatunk és modern gépeink segítségével az estek 98%- ban sikerrel járunk. Munkánk során azonban, vannak olyan problémás rendszerek, vagy vegyszerek, gyökerek okozta dugulások, hogy elkerülhetetlen egyes szakaszok feltárása. Amelyik dugulást már szaktudásunk, és gépparkunk segítségével sem tudunk megoldani az már több mint egyszerű dugulás ott, már a háttérben valami épületgépészeti probléma is megbújik. A jó hír, hogy nagy szakmai rálátásunk lehetővé teszi az épületgépészeti feladatok elvégzését is.
  • Ipari vákuum pumpa. (rothenberger):

A kisebb WC vagy padló összefolyó dugulásoknál alkalmazzuk az esetek többségében. Ha szerencsénk van és a pumpa használatával megszűnik a dugulás, akkor, nem szükséges a szaniter felszedése. A nagynyomású vákuumpumpa, jó esetben elegendő, hogy kilökje, vagy vissza szívja, a dugulást okozó szennyeződést, esetleg idegen tárgyakat. Hívjon minket időbe, hogy minél kisebb felfordulást okozzon Önnek a dugulás!
  • Rothenberger R600 gépi spirál:

A dugulás elhárításhoz évtizedek óta használják a szakemberek a dugulás elhárító spirált, hétköznapi nevén a csőgörényt. Évtizedekkel ezelőtt ezt a műveletet csak kézi spirálozással lehetett végezni, akár erre megfelelő csőrendszerekbe bemászva. Hála a modern technikának ma már, nagyteljesítményű elektromos gépi spirál áll rendelkezésünkre, hozzá tartozó különböző méretű spirálokkal. Dugulás típusoktól eltérően használunk, 8-as, 10- es, 16-os, és 22- es méretű spirálokat különböző tisztító, és takarító, cserélhető fejekkel. Ez a gép alkalmas vendéglátó egységek, közösségi helyiségek, éjszakai szórakozó helyek, otthonok, irodák, ipari parkok, közintézmények, szállodák, lefolyórendszerének tisztítására, karbantartására, dugulás elhárítására.
  • Kärcher HD 5/15 hideg vizes magasnyomású mosó:

Duguláselhárítás Kärcher HD 5/15
Legújabb gépünk, ez a kevesek által használt korszerű magasnyomású csőtisztító berendezés. Hatékonyan alkalmazzuk olyan makacs dugulásoknál, ahol a csővezeték átmérője nem haladja meg az 50 es csőátmérőt, és a gépi spirálozás nem hozott eredményt. Előnye, hogy a lefolyórendszer csövei belső falfelületét, a magas víznyomás maradéktalanul tisztára mossa, a gépi spirálozással ellentétben. Az a tapasztalatunk, hogy sokkal hosszabb távú megoldást nyújt, bizonyos esetekben. A lefolyó rendszerek időszakos karbantartásához is ajánljuk, a dugulások megelőzése érdekében. Különösen vonzó lehet a vendéglátói egységeknek, a zavartalan üzemeltetés elérése végett. Lefolyó rendszerek minőségi karbantartását, mostantól nem csak szakmai felkészültségünk, hanem a legmodernebb WOMA berendezésünk is biztosítja.