Panziók, szállodák, éttermek, irodák, dugulása:

Éttermek, vendéglátó egységek dugulása
A dugulás elhárítás a mindennapokban gyakorta felbukkanó probléma. A háztartásokban jelentkező dugulások mellett nagyon gyakoriak a nagyobb közösségi épületekben, vendéglátói egységekben felmerülő dugulások. Ugyan a panziók, szállodák, irodaházak csőrendszere, az állandó tömeges használatnak figyelembe vételével vannak kiépítve, de sajnos a gondatlan használata, az emberi hanyagság, és alkalmanként a kivitelezési problémák számos dugulást eredményeznek.

Panziók, szállodák dugulása:

A panziók, szállodák nagy figyelmet fordítanak a higiéniára, tisztaságra, vízkőtelenítésre. A vendégek jönnek, mennek, sokszor állandó teltházzal üzemelnek. Ennek eredménye, hogy a lefolyórendszer folyamatos igénybevételnek van kitéve. Sajnos a vendégek nem mindig használják rendeltetésszerűen a vizes blokkokat nem oda illő tárgyakat dobnak a lefolyóba így gyakorta dugulásokat okoznak. Nagyobb szállodákban a közös mellékhelyiségeinek piszoárjai gyakran elkövesednek, ami szintén gyakori dugulást okoz. Csapatunk segítségét gyakran kérik ilyen esetekben hotelek és szállodák, a legtöbb helyre már haza járunk, aminek nagy előnye, hogy ismerjük a terepet, a rendszereket, így hatékonyan gyorsan elhárítjuk a felmerülő problémát.

Éttermek, vendéglátó egységek dugulása:

Éttermekben, vendéglátóhelyeken, szórakozó helyeken nem ismeretlen jelenségek a dugulások egyes formái. Ezen egységek konyháiban az ételmaradékok, zsírok, mosogatószerek, időről időre dugulásokat okoznak, a zsírok kisebb nagyobb dugót képezve eltömítik a lefolyórendszert. Ilyenkor nem lehet késlekedni, mert a kiszolgálásnak zavartalanul kell működnie. A nagy zsírdugók képesek olyan hosszan összeállni, hogy a gépi spirálozás csak egy lyukat fúr a duguláson, és azt hihetnénk a dugulásnak vége, mert a víz lefolyik de… legtöbbször ez az öröm csak átmeneti. Ha rövid időn belül visszatér a dugulás teljes átmérőjében érdemes a csövet megtisztíttatni. Időnként érdemes ezen egységeknek a lefolyórendszerét magas nyomású mosóval (WOMA) kitakaríttatni, hogy éttermünk vendéglátó egységünk hosszú ideig dugulások nélkül üzemelhessen. Ez egy kicsit költségesebb, mint az egyszerű gépi spirálozás, de a lefolyórendszer teljes átmérőjében üzemel, fala megtisztul a zsíroktól, amire nehezebben tapad vissza, így a következő dugulás sokkal későbbre várható. Éttermeknél, cukrászüzemeknél, pizzériáknál, a leg költség kímélőbb, és leghatékonyabb a WOMÁS tisztítás, mert ha nincs kivitelezési hiba, és emberi hanyagság garantáltan ritkábban kell duguláselhárítót hívni.

Szórakozó helyek:

Szórakozó helyek
Most elmosolyodtam, mert a legmegdöbbentőbb dugulásokkal ezen egységekben találkoztunk. Olyan hihetetlen dogokat találunk a WC-k ben, amik dugulásokat okoznak. Éjjel csörög a telefon! Azonnali dugulás elhárításra van szükség, mert a női, férfi mosdót nem tudják a vendégek használni… Azonnal indulunk! A helyszínen a WC- ben lehúzott, pulóver, rongyok, zacskó, szempilla spirál, alapozó, és számos esetben egészségügyi betét kerül elő. A szórakozóhely tulajdonosok már semmin nem lepődnek meg, ők is, mi is tudjuk a legtöbb éjszakai dugulást náluk az emberi hanyagság okozza.

Irodák, irodaházak dugulása:


Irodák, irodaházak dugulása
Az irodaházak nagyon hasonlóak a szállodai dugulásokhoz. Piszoárok, WC, dugulás a nagyon gyakori a nagy légyszámú közösségek miatt. De nem ritka a kisebb irodák főcső dugulása. Ez általában társasházak földszintjén üzemelő irodáknál gyakori, amikor az iroda felett lakóközösség él.


 • Partnerünk:

  Link építés 2017-ben:

  SarkadiSeo

  A link építés az online világban egy hasznos tevékenység amit minden weboldallal rendelkező vállalkozó ismer vagy éppen most ismerkedik vele. Mi is az a link építés? A weboldalak bartásága röviden. Amikor 1 linket kiteszünk a weboldalunkra és rámutatunk egy barátunk weboldalára azt az internetes keresők nagyon szeretik mert így fel tudják mérni az interneten lévő weboldalak számát. Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon komoly rangsorolási tényező ami a weboldalak elhelyezkedésében segít a Google-nak akár. A SarkadiSeo a link építésben verhetetlen mert 2017-ben olyan eszközt kezdtünk el alkalmazni amit maga a Google is használ és ha ő saját magát nem bünteti meg akkor minket sem fog.

 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  szobafestés

  Nincs olyan helyzet amikor azt javasolná egy szakember, hogy ne fessük újra a szobát. Több oka is van ennek de a legfontosabb az, hogy a változatosság és a higiénia az ott lakók szempontjából felbecsülhetetlen. A fő szezon a festésnek a nyár ezt senki sem vitatja mert a falakat szellőztetni kell és ezt télen nem lenne túl kellemes kivitelezni. A szoba színei olyanok lehetnek amilyet csak akarunk, vagy amit a pénztárcánk kibír. Bízza profikra a szobafestés művészetét mert az a biztos.

 • Partnerünk:

  Link katalógus 2017-ben:

  linkkatalógus

  Az interneten a kezdetekben a keresők nagyon kezdetlegesek voltak ezért úgynevezett linkkatalógus-ok jöttek létre ahol rendszerezve megtalálhatóak voltak a weboldalak. Pl: szolgáltatás -> duguláselhárítás. Aki duguláselhárítót keresett az ilyen katalógusokban nézelődött elég gyakran. Amióta az internetes keresők rohamosan fejlődésnek indultak azóta egyre egyszerűbb megtalálni azt amire igazán kíváncsiak vagyunk. Ennek hatására a linkkatalógusoknak rohamosan csökkent a látogatottsága és az értelme mint pl az iwiw vagy mywip-nek annó.