Fürdőkád csereA fürdőkádját megunta, vagy kilyukadt, ütött kopott, fürdőszobát újít fel, új otthonba költözik, kényelmesebbet szeretne, leg többször ezen okok miatt dönthet úgy, hogy a fürdőkádat lecseréli! A fürdőkád csere nagy rumlival jár, tervezett előkészületet igényel, és a kifogástalan fürdőkád cseréhez elengedhetetlen egy kiváló vízszerelő, és nem utolsó sorban egy jó burkoló. Mindezek mellett az sem árt, ha kiválóan tud a két szakember együtt dolgozni, hogy új fürdőkádja, vízszerelés szempontjából, és esztétikailag is kifogástalan legyen.

Hogyan kezdjük a fürdőkád cserét?

Gondolom tele tervekkel, és izgalommal már is rohanna az álom kádat kiválasztani! Még is az tanácsolom, hogy első lépésben a megfelelő szakember kiválasztására koncentráljon, aki hasznos tanácsokkal látja el a kád cserével kapcsolatban. Segít Önnek, az igényeinek, és a fürdőszoba adottságainak megfelelő kád ajánlásában, hogy egy esetleges rossz választást elkerüljön. ha megtalálta a megfelelő szakembereket, és terveinek megfelelően tudja pontosan, milyen kád a legmegfelelőbb Önnek és fürdőszobájának, akkor irány a bolt! fürdőkád

Fürdőkád kiválasztása:

A fürdőkád kiválasztása lehet egyszerű feladat is, de lehet nagy kihívás is számunkra. Természetesen, ha nem vágunk bele nagy átalakításba és méret azonos kádat választunk, akkor egyszerűbb a feladat. Ez esetben a régi kádunk méretei alapján válogathatunk, más-más anyagú fürdőkádak között. Eldönthetjük, hogy beépítettjük, és felcsempéztetjük a kádat, vagy előlappal együtt vásároljuk meg.

A fürdőkád kiválasztása egy teljes fürdőszoba átalakításnál nagyobb körültekintést igényel, és feltétlenül szakember segítséget célszerű igénybe venni.
fürdőkád
Anyagát tekintve számos fürdőkád közül válogathatunk. akril, lemez, öntőt vas, vagy műmárvány kádak. Formájukat, méretüket tekintve pedig minden igényt kielégítő lehetőség áll rendelkezésre. A jó fürdőkádválasztás sosem könnyű feladat, de ha felkészülten indulunk a „kád vadászatra”, olyan kád fogja pihenésünket, és tisztálkodásunkat szolgálni amilyenről álmodtunk, és hosszú ideig fürdőszobánk éke lehet.
fürdőkád


Kezdődhet a kád csere!

Ha jól gondolom, van a tarsolyunkban jó vízszerelő és burkoló szakember, megvannak a pontos tervek, beszereztük a kádat a burkoló anyagot és minden készen áll, hogy a régi kádnak búcsút intsünk és megkezdődjön a fürdőkád, esetleg a teljes fürdőszoba cserénk. Nos, akkor hajrá!

Mindent leverünk, felbontunk, kidobunk, ami már nem kell. A kiállásokat figyelembe véve a fürdőkádat a vízszerelő szakember beállítja nagyon oda figyelve a derékszögekre. az esztétikai szépség a legvégén ezen bukik vagy áll. A beállításnál a másik legfontosabb tényező, hogy olyan szögben legyen beállítva a kád, hogy maradéktalanul le tudjon folyni belőle a víz. Ha a szögek, és a lejtési fok szakszerűen és pontosan a lábak segítségével be van állítva, megkezdődhet a lefolyók összeszerelése, a tömítések behelyezése, és minden szükséges rá kötés. Szükséges az alátámasztás, amit minden esetben figyelembe kell venni, erre is számos lehetőség áll a szakemberek számára,a precíz rögzítés kihagyhatatlan kád cserekor, hiszen a stabilitás is fontos tényező.
fürdőkád
A pontosság elengedhetetlen a kád cseréjénél, így nagyon fontos ellenőrizni a már elvégzett munkát. Amennyiben a kád elhelyezése kiváló, és a víz is tökéletesen lefolyik, nincs szivárgás és csöpögés a kád alatt vagy körülötte, akkor jöhet a burkoló és véglegesítheti a kádunk beépítését a szeretett fürdőszobánkba.

A fürdőkád cseréjét bízza megbízható jó szakemberre, hogy a tökéletesség Önt szolgálja!