Duguláselhárítási árak:


Nálunk nincsenek rejtett költségek. Mindent leírunk, mert így pontos az elszámolás! Mivel a legtöbb ingatlanban a dugulás 8méteren belül van, így az ÁR FIX!!!
Duguláselhárítás ingyenes kiszálással

Budapest határán belül a kiszállás munkanapokon nappal a legtöbb esetben díjtalan!!!

Cégeknek átutalásos szerződéskötés esetén akár 30 napos átutalási lehetőség!


Szerződés mintát itt találja.

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8:00-tól - 18:00-ig

Hétvégén és munkaszüneti napokon: ZÁRVA!

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy megpróbáltuk a lehető legkedvezőbb ajánlatot tenni mindenkinek a nagy cégektől a háztartásokig.
Nálunk nincsenek rejtett költségek. Szakembereink még a munka megkezdése előtt tájékoztatják Önöket a számla várható végösszegéről.
Szerintünk az Ár ugyanolyan fontos, mint az elvégzett munka minősége!

A kiszállási díj Budapest egyes kerületeibe 3.500,-Ft illetve 9.500,-Ft között van. Részletekért kérjük érdeklődjön telefonon.
Nettó árak, még nem tartalmazzák a 27% forgalmi adót!

Hétköznap (munkanapokon) 08:00 - 18:00-óráig
Egyéb időszakban (kivételes esetek)
Mosogató, mosdó, zuhany duguláselhárítás 8fm.-ig. 17.900,- Ft. +9.500,- Ft.

Tartalmazhat: Gépi spirálozást, Vákumos pumpálást, Szifon takarítást
Mosogató, mosdó, zuhany duguláselhárítás 8fm. felett 22.900,- Ft. +9.500,- Ft.

Tartalmaz: Gépi spirálozást
Wc duguláselhárítás vákumos pumpával
17.900,- Ft
+9.500,- Ft.
Strang, Wc, Pissuar duguláselhárítás gépi spirálozással 8fm.-ig.
23.900,- Ft
+9.500,- Ft.
Strang, Wc, Pissuar duguláselhárítás gépi spirálozással 8fm.felett
30.000,- Ft
+9.500,- Ft.
Csatorna kamerázás 30.000,- Ft-tól. +9.500,- Ft.

Tartalmazza a színes felvétel készítést is.
Szivattyúzás
19.500,- Ft./óra
+9.500,- Ft.
Szivattyú szerelés / takarítás
25.500,- Ft./óra
+9.500,- Ft.
Lefolyóvezeték magasnyomású átmosása
30.000,- Ft.-tól
+9.500,- Ft.
Vízvezeték szerelés
17.900 ft-tól.
+9.500,- Ft.
BUDAPEST HATÁRÁN KÍKÜLI KISZÁLLÁSI DÍJAK: Tovább...

Dugulás elhárítás FIX ÁRON ONLINE Mobil: +36-30-200-73-08

Hívjon most az egyedi duguláselhárítási árakért!


A nem várt plusz kiadások mindig érzékenyen érintik az embert. Nem tervezett kiadást jelent mindenki életében, ha hirtelen nem folyik le a lefolyó, vagy éppen a padlóösszefolyón jön vissza a szennyvíz, és azonnali megoldásra van szükség. A legtöbb esetben az ijedség mellett azonnal kell dönteni, és szakembert keresni. Mindenki szeretné a lehető legolcsóbban megúszni a gyors segítséget, még is olykor nem vagyunk elég körültekintőek és a végszámla a második sokk, ami a dugulás után ér bennünket. Nincs, mit tenni ki kell fizetni majd utána, gondolkodunk „oh jaj” mi kerülhetett ezen ennyibe? pénztárca Minden dugulás más és más így az elvégzett dugulás elhárítás munka folyamata és a végső ár is változó! Még is azt mondjuk, hogy érdemes még a munkafolyamat előtt megközelítő információt szerezni a várható összegről.

Duguláselhárítási árak: Mi az amit tudni kell?

  • Fontos, hogy az alapárakkal minden esetben legyen tisztába!(Interneten feltűntetett árlista, telefonos egyeztetés, helyszíni megállapodás).
  • Mi tartozik bele az alapárba? (Pl.: WC felszedése és visszaszerelése nem képez e plusz költséget).
  • Fontos információ az is, hogy alakul az ár, ha több munkaeszközt, gépet kell használni a munkafolyamat során.(tudomásunk szerint vannak cégek, akik minden eszközhasználatát külön felszámolják).
  • Van e kiszállási díj? Ha igen mennyi?
  • Vállalnak e garanciát, és milyen formában?


Mivel előfordul, hogy a dugulás a házon kívül van, nagyon fontosak a méterek, ami azt jelenti, hogy más árat képez a 2 méteren elhárított dugulás, és más ára van az akár 22 méteres távolságnak. FIGYELEM! Ez szokott a dugulások során az árképzésben a leg inkább számítani! Olvassa el tanulságos megtörtént esetünket!

Duguláselhárítási árak: Csak azt lehet átverni, aki hagyja magát!

vicc
"A minap teljes felszereltséggel vonultunk ki, egy elkeseredett telefonhívás után egy hétköznapi főcső duguláshoz. A zaklatott háztulajdonos elmondta, hogy előttünk egy nappal járt már kint náluk egy „dugulás elhárító mesterember", kedvező áron hirdette szolgáltatását. Nagy határozottsággal neki állt a munkának és néhány perc elteltével azt mondta: - sajnos elég messze van a dugulás… sajnos ez többe fog kerülni, mert 10 méter távolság felett, további méter költségek vannak. Folytassa a dugulás elhárítását vagy hagyjuk abba? Akkor ott, hirtelen, gondolkodás nélkül a munka folytatását kérte a tulajdonos, hisz nem szeretett volna feleslegesen fizetni úgy, hogy még mindig nem oldódott meg a dugulása. Izgalom és feszültség lett rajta úrrá, izgatottan várta a megoldás pillanatát. Látta a mestert teszi a dolgát majd mutatta a „szakember”, hogy igaz kicsit lassabban, de lefolyik a víz, és megnyugtatta, hogy ha ismét intenzíven használják újra olyan lesz mit a régen. A munka elvégezve, a magasra nőtt számla kifizetve!

Igen, ám de másnap ismét nem folyt le a víz, a munkát végző dugulás elhárító nem veszi fel a telefont, és ekkor jöttünk Mi! A számunkra szükséges információkkal neki álltunk a munkának, hallgattuk a felháborodott tulajdonos történetét, és már akkor sejtettük, hogy egy nem becsületes és megbízható dugulás elhárítóba futott bele előttünk. Egy bő félórás gépi spirálozás után jeleztük, hogy készen vagyunk! Hatalmas robajjal eltűnt minden lefolyóból a víz, és utána is tökéletes gyorsasággal folyt le minden lefolyó. A számla kiállításakor félve remegő hangon kérdezte a tulajdonos: - Mivel tartozok? Mikor meg hallotta a 10 ezer forint alatti összeget azt hittük elájul! ... Kérdezte: - Hogy fizethettem tegnap 28 ezer forintot egy rendesen még csak el nem végzett munkára! ? Maguknál, hogy lehet ennyivel olcsóbb! ? Hogy lehetek ilyen balek! ? Miért? …Hogyan?

Ekkor már mindenki sejtette, hogy előző nap valami nem stimmelt majd kiderült, hogy 22 méter gépi spirálozást fizetett. Megdöbbentem, elszégyelltem magam a ház sarkához mentünk és kértem lépjen nagyokat és számolja a lépéseit a kerítésig. Akkor még nem értette, de kérésemnek eleget tett 8 nagyobb lépéssel a kerítéshez ért. Együtt érzően mondtam:- 8 méter, maximum 10 méter és nincs tovább csak a főcsatorna a kerítésen kívül! Önöknél nincs olyan hosszú csővezeték amilyen hosszan dugulás elhárító munkadíjat fizettek a tegnapi napon. Az Önök dugulása 7 méteren belül volt! Sajnáljuk! Szégyelljük magunkat, hogy ilyen megtörténhet!
Nem minden ember becsületes, és sok ember hiszékeny Legyen körültekintő, legyen tanulságos a történetünk, hogy olcsóbban megússza, mint a képen látható gazda! Nem minden olcsó, ami Tárnokak látszik! Ne fizessen többet a dugulás elhárításért, mint amennyibe valójában kerül!

Ne feledje egy jó dugulás elhárító, és vízvezeték szerelő egy kincs, legyen hűséges!

Duguláselhárítás életképek avagy, hogyan dolgozunk?
Duguláselhárítás Duguláselhárítás Duguláselhárítás Duguláselhárítás Duguláselhárítás Duguláselhárítás Duguláselhárítás