Csatorna kamerázás

Olvasson a Csatornakamerázásról részletesen!

Napjainkban már nem okoz gondot a zárt csőrendszerek vizsgálata. Bontás nélkül kamerás csatorna vizsgálattal meg lehet vizsgálni a csőrendszert, láthatjuk a problémás szakaszokat, a törések, repedések, esetleg a kivitelezési hibák helyét. A kamerás csővizsgálat egy speciális száloptikás kamerával történik. Ezek a csőkamerák digitális videó felvételt készítenek a vizsgált csőszakaszról melyet szakember értékel és véleményez. Előnye, hogy ha meg van a kamerás vizsgálat során a problémás szakasz, szakembereink időt és pénzt megtakarítva Önnek, pontos paraméterek alapján kezdhetik meg az ásást és a hiba kijavítását. Az a tapasztalatunk, hogy a visszatérő problémáknál a csatornakamerázás az esetek nagytöbbségében feltárja a hiba okát, megkímélve a megrendelőket a felesleges nagyköltségű bontási munkáktól és annak helyreállításától.

Sajnos az otthonok épületek dugulását legtöbbször a gondatlanul kivitelezett csőrendszernél, a kamerás csővizsgálat alkalmával észlelt hanyag bekötések okozzák. Ezen felül az elzsírosodás, az elöregedett rendszer, repedések, a rendszerbe került törmelékek, gyökérbenövések álltál okozott visszatérő problémák feltárására is alkalmas a csatornakamerázás. A csatornakamerázást leggyakrabban kültéri szakaszok vizsgálatánál használjuk. Az a tapasztalatunk, ha kamerát kell használnunk, akkor szinte a legtöbb esetben olyan problémát találunk, amit szakaszos csőszere követ. A csőkamera segítségével gyorsan hatékonyan szakszerűen, költségkímélően végezzük el a munkát.

Korszerű új technikák és csővizsgálatok!

Mára már nem csak a csatornakamerázás az egyetlen technológia! Például csőtöréseknél, előfordul, hogy a megrendelőnek nincs információja a csővezeték nyomvonaláról sem a föld alatt, sem a falakon belül. Jó hír! Nem kell felásni a kertet, nem kell szét vésni a falakat! A nyomvonal keresés vagy a csőtörés bemérése történhet ultrahangos hibahely keresővel, jelzőgázos vizsgálattal, korellációs vizsgálattal. ezek a berendezések e legkorszerűbb digitális szűrőtechnikát alkalmazzák.

Először is fontos, hogy adottak é, a fürdőszobánkban a kiállások, a szennyvíz elvezető, illetve a csapkiállások, kész van é a szerelvényezés. Ha még nem akkor a legkedvezőbb a helyzet, mert az igényeinknek megfelelően kiválasztott fürdőkád paramétereinek megfelelően lesz kialakítva, így azt, és olyan kádat választhatunk, amit csak megkívánunk. Ha a kiállások adottak, akkor ezek elhelyezkedésének paramétereit figyelembe véve kell választanunk. Jó hír, hogy több gyártó hatalmas választékkal rendelkezik ezen igények kielégítésére!