Lefolyó tisztító szerek:

Legtöbbünk mindaddig, míg nem dugul, el a lefolyója nem gondol arra, hogy mint minden mást a környezetünkben a lefolyóinkat is néha tisztíthatnánk. Oly sok szennyeződést eresztünk a lefolyó rendszereinkbe még is, míg nem okoz problémát, nem fordítunk gondot annak a tisztítására, pedig számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre. Ha időszakosan és rendszeresen tennénk, valamit a lefolyók tisztítása érdekében sok-sok dugulás meg sem történne.

Hogy mivel tisztítsuk a lefolyónkat?
Dugulások elzsírosodások megelőzésére kiváltóan alkalmas az ECET!
ecet
Közismert a tisztító hatása, háziasszonyok elmondása szerint kiválóan alkalmas a vízkő eltávolításra, erős makacs szennyeződések takarítására. Az ecetsav hatását fokozhatjuk, ha forrásban lévő vízbe öntjük és ezt a folyadékot öntjük a lefolyóba a forró víz és az ecetsav lemarja a szennyeződéseket és megelőzhetjük a dugulásokat. Az ecet olcsó, környezetbarát, nem szennyezi a környezetet, és óvja a lefolyó rendszert csöveinek belső falát, erős baktériumölő hatása és szagtalanító hatása van. Nem árt azonban vigyázni vele, hiszen savról beszélünk. Szúrós szaga, maró hatása irritálhatja a bőrt, szemet, nyálkahártyát, a tüdőt. Tűz illetve robbanás veszélyes is lehet, más szerekkel egyidejűleg alkalmazni tilos! Ezért nagyon fontos a hígítása vízzel! Ne felejtse a szellőztetést alkalmazása során illetve a védőkesztyű használatát!

Szódabikarbónás lefolyó tisztítás!

Nátrium-hidrogénkarbonát vagy közismert nevén szódabikarbóna. Minden háztartásban megtalálható, vagy Tárnok beszerezhető.
Szódabikarbónás lefolyó tisztítás
A szódabikarbóna pezsgő hatása önmagában is alkalmas tisztításra. Kiváló szagelnyelő tulajdonsága közismert, így a kellemetlen lefolyószagok elűzésére bátran használhatjuk. A lefolyók tisztántartásához elegendő a lefolyóba szórni a szódabikarbónát, majd kis vizet rá engedni, így hagyni egész éjszakára, majd reggel bő vízzel öblítsük át a lefolyót és már is tettünk valamit lefolyónk karbantartásáért. Ha erősebb hatást szeretnénk elérni, akkor ecet víz és szódabikarbóna keverékével végezzük el a fent említett tisztítást.
 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Mik lehetnek azok a csigolyák amik befolyásolják, hogy mi fáj nekünk?

  csontkovács szolgáltatásaink

  Miért fájjon ha nem muszáj? A csontkovács nem bánt hanem gyógyít! Az isiász nevű betegség az emberi szervezet leghosszabb idegéről, a nervus isiadicus nevű ülőidegről kapta a nevét… Ebben a fejezetben a csípő, illetve a térdfájdalmak leggyakoribb okait, előre jelző tüneteit fogjuk ismertetni…. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása… Az ízületeket az ízületi tok és az ízületi szalagok erősítik. Baleset következtében a tok és a szalagok sérülhetnek. Tekintse meg a csontkovács szolgáltatásaink oldalunkat és győződjünk meg arról hogy mi fáj.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Alexandra sofőrszolgálat

  Alexandra sofőrszolgálat

  Inna is meg nem is? Nem tudja eldönteni hogy vezessen vagy ne? A megoldás már rég éltezik ezekre a problémákra. A sofőrszolgálatok arra lettek kitalálva hogy az Ön autójában vagy bérelt kocsiban fuvarozzák ide-oda. Így odavezethet a kocsmába de haza már a sofőr viszi. Kényelmes és nagyon fognak a haverok nézni amikor a saját sofőr megérkezik. Az Alexandra sofőrszolgálat ezt nyújtja önnek és menő kocsikat és profi sofőröket (nők is vannak).

 • Partnerünk:

  Autóval Görögországba

  Autóval Görögországba

  Ha nyaralás akkor csak az autó, mert kényelmes és nem kell senkihez alkalmazkodni. Gondoljunk bele ha repülővel utaznánk akkor a reptéren kell fél napokat várakozni de ha busszal akkor meg alkalmazkodni kell sok más emberhez kis helyen sokáig. Utazni jó, mindenki szeret világot látni de a leghatékonyabb és legjobb megoldás ha ezt a saját autónkkal tesszük meg. Abban az esetben ha elfáradnánk akkor több szálláshelyen is lepihenhetünk útközben, nem beszélve ha kisebb gyerekekkel utazunk. Utazzunk autóval Görögországba.


Boltban vásárolható lefolyó tisztító szerek:

Számos vegyszer került kereskedelmi forgalomba az elmúlt években. Vannak prémium kategóriás lefolyó tisztító szerek, és vannak olyanok, amelyek hasonlóan csengő névvel és csomagolással próbálnak betörni a piacra, több-kevesebb sikerrel.

Dugulások esetén először megpróbáljuk a költséghatékony lefolyószerek alkalmazását, de nem mindegy milyet vásárolunk! Nézzünk néhány valóban erős, hatásosnak bizonyult lefolyó tisztító szert.

Tiret lefolyó tisztító: Valóban erős vegyszer mely megszünteti a kialakult dugulást. A lefolyóba öntve, sűrű gél formátuma a vízen keresztül haladva eljut, a dugulásig majd szép lassan szétmarja, a lerakódott szennyeződést, és a duguláson áthaladva megszünteti azt. A gél alapú lefolyó tisztítószer kizárólag szerves alapú dugulásoknál hatásos. Mint minden vegyszer ez is veszélyes lehet így alkalmazása során körültekintően kell eljárnunk, és a védőfelszerelés használata elengedhetetlen. Más vegyszerekkel való egyidejű használata szigorúan tilos!